Online-reisgidsen-nepal
backpack-flags

Het klimaat

Spanje staat er om bekend in fijn klimaat te hebben. In de zomermaanden kan het er lekker warm worden en kun je afkoelen aan een van de vele stranden die er te vinden zijn. Spanje heeft niet echt koude winters. In de winters zullen de temperaturen ook vaak boven de 10 graden liggen. Doordat Spanje ongeveer 300 zondagen kent is het een uitstekend land om op zonvakantie te gaan.

Steden

In Spanje zijn verschillende grote steden met elk hun eigen geschiedenis en bezienswaardigheden. In deze steden zijn veel dingen te doen en zul je jezelf niet snel gaan vervelen. Enkele steden die het bezoeken zeker waard zijn, zijn Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao en nog veel meer. Daarbij vallen de kosten ook mee in de Spaanse steden en dorpen. Naast steden te bezoeken kun je ook nog naar een van de vele eilanden gaan.

Natuur en Cultuur

Wie van natuur en/of cultuur houdt, hoeft bij Spanje niet te twijfelen dat ze hier niet aan toe komen. In de meeste steden zijn mooie bezienswaardigheden of musea te bezoeken. Door heel Spanje heen kun je genieten van mooie natuur, waaronder verschillende bergen, maar ook mooie stranden.

Tenerife 2021-03-10 Tenerife is een eiland dat hoort bij de Canarische Eilanden. Dit is tevens ook het grootste eiland van de Canarische Eilanden en ligt ten westen van Marokko, maar toch hoort het net als de andere eilanden bij Spanje. Reizen naar Tenerife kun je d[...] Valencia 2021-03-10 Valencia is een charmante oude stad in de gelijk genaamde Spaanse provincie Valencia. De stad behoort tot de populairste steden in Spanje om tijdens een vakantie te bezoeken, en qua inwoners is Valencia ook één van de grootste stede[...] Ibiza 2021-03-09 Ibiza is het mooiste en een meest veelzijdige eiland van de Balearen. Prachtige baaien en stranden, een bruisend Ibiza-stad, met geweldige clubs natuurlijk. Dit is iets waar Ibiza ook bekend om staat. De manier van uitgaan bevalt hier bijna ieder[...] Barcelona 2021-01-23 Barcelona is een van de populairste vakantiebestemmingen van Spanje en hier is ook veel te beleven. Barcelona ligt in het noordoosten van Spanje aan de middellandse zee. In Barcelona kun je voor veel dingen terecht. Of je nou komt voor natuur, ku[...] Lanzarote 2021-01-08 Lanzarote is een van de eilanden van de Canarische Eilanden. Dit eiland ligt het meest noordelijk van alle eilanden. Dit land ligt lang Marokko, maar behoort toch echt tot Europa. Lanzarote hoort namelijk bij Spanje en deze taal wordt er ook gesp[...] Malaga 2021-01-07 Malaga is een mooie stad die in Spanje ligt. Het is niet zo groot als Madrid of Barcelona, maar er is zeker veel te beleven in Malaga. Deze stad ligt aan de Middellandse zee en er zijn dus meerdere stranden te vinden waar je de dag door kunt bren[...]