Online-reisgidsen-nepal

Het klimaat

Spanje staat er om bekend in fijn klimaat te hebben. In de zomermaanden kan het er lekker warm worden en kun je afkoelen aan een van de vele stranden die er te vinden zijn. Spanje heeft niet echt koude winters. In de winters zullen de temperaturen ook vaak boven de 10 graden liggen. Doordat Spanje ongeveer 300 zondagen kent is het een uitstekend land om op zonvakantie te gaan.

Steden

In Spanje zijn verschillende grote steden met elk hun eigen geschiedenis en bezienswaardigheden. In deze steden zijn veel dingen te doen en zul je jezelf niet snel gaan vervelen. Enkele steden die het bezoeken zeker waard zijn, zijn Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao en nog veel meer. Daarbij vallen de kosten ook mee in de Spaanse steden en dorpen. Naast steden te bezoeken kun je ook nog naar een van de vele eilanden gaan.

Natuur en Cultuur

Wie van natuur en/of cultuur houdt, hoeft bij Spanje niet te twijfelen dat ze hier niet aan toe komen. In de meeste steden zijn mooie bezienswaardigheden of musea te bezoeken. Door heel Spanje heen kun je genieten van mooie natuur, waaronder verschillende bergen, maar ook mooie stranden.