Online-reisgidsen-nepal

Capitool reisgids Bali&Lombok

De capitool reisgids Bali&Lombok zorgt ervoor dat jij niet alleen de bekende hotspots van het eiland kunt bezoeken, maar ook dat jij de onbekende en verborgen pareltjes in je op kunt nemen. Deze trouwe reisgenoot biedt jou het beste van het beste. Een goede voorbereiding is misschien het halve werk, maar een echte reisgids biedt ook steun tijdens jullie reis. Daarvoor ben je bij Capitool reisgids Beli&Lombok aan het juiste adres. Deze geillustreerde reisgids toont schitterende foto's en prachtige illustraties in combinatie met praktische en gedetailleerde informatie. Door de makkelijke en overzichtelijke indeling heb jij altijd een complete en compacte reisgids op zak.

De Capitool reisgids beschrijft in totaal 5 streken; zuid-Bali en schiereiland Bukit, midden-Bali, oost-Bali, noord- en west-Bali, en Lombok. Naast veel verrassende tips die je in andere reisgidsen niet zult vinden wordt ook een lijst met de beste restaurants, mooiste accommodaties en leuke winkels aangeboden. Wil jij relaxen of juist op avontuur? Welke vakantie je ook voor gaat, met deze reisgids geniet jij gegarandeerd van een geslaagde reis.

Niet alleen Bali, maar ook het populaire lombok is hierin opgenomen. Heb je tijd over op je reis? Dan is ook dit zeker de moeite waard om te bezoeken. Wil je meer zien dan alleen de natuur en cultuur? Neem dan een kijkje in het jaaroverzicht van Bali en Lombok. Hier vind je een selectie van festivals en evenementen door het jaar heen.

Terug naar Reisgidsen