Online-reisgidsen-nepal

Reizen naar IJsland

Reis door de vredige, slapende vulkanen van IJsland, de ruisende rivieren en woeste watervallen. Reizigers kunnen ook getuige zijn van de gevarieerde flora en fauna van IJsland, inclusief geweldige mogelijkheden om vogels te spotten en enorme walvissen te zien voor de kustlijn.

De zomers in IJsland zijn warm, en de winters zijn lang niet zo koud als de meeste reizigers verwachten. En het maakt niet uit in welke tijd van het jaar je reist, je zult merken dat de inwoners van IJsland het hele jaar door warm zijn, openstaan ​​om hun unieke culturele erfgoed en natuurlijke gastvrijheid te delen. Dus als je dit jaar of volgend jaar onderzoek doet naar een geweldige vakantie in Europa, zet IJsland dan op je reisroute. Wanneer je naar IJsland reist, ben je nooit teleurgesteld en wachten reizigers naar IJsland elke keer weer verrassingen.

Nog een reden nodig om naar IJsland te reizen?

In het in 2007 gepubliceerde jaarlijkse VN-rapport werd IJsland de "beste plek ter wereld om te wonen" genoemd; en mag ik toevoegen: reizen!
De VN-index houdt rekening met aspecten van het leven zoals de gemiddelde levensverwachting van de mensen, het inkomensniveau per hoofd van de bevolking en het opleidingsniveau. Na te zijn vergeleken met 175 landen, kwam IJsland als de beste woon- en reisbestemming ter wereld uit de bus!

Reizigers naar IJsland zullen merken dat de genereuze levensverwachting, het hoge opleidingsniveau en de reisaccommodaties een product zijn van de milieu- en sociale cultuur van IJsland. De lucht en het water van IJsland zijn vrij van vervuiling, er zijn tal van lokale biologische groenten en fruit beschikbaar voor zowel reizigers als de lokale bevolking, en tal van culturele innovaties maken van IJsland een reisbestemming met ongeëvenaarde mogelijkheden.

Tot rust komen

En laten we de Spa-cultuur in IJsland niet vergeten; een favoriet onder reizigers! De meest populaire sport in IJsland is het buiten zwemmen in verwarmde zwembaden, het hele jaar door en toegankelijk voor reizigers.

Buiten zwemmen in verwarmd thermaal water, terwijl je de frisse, schone lucht van IJsland in je opneemt, blijkt enorme gezondheidsvoordelen te hebben; vooral wanneer u reist vanuit een land zonder dergelijke activiteiten ter bevordering van de levensduur. Dus reis dit jaar naar IJsland en geef jezelf een boost in gezondheid en welzijn.

Capital of Clean

Niet voor niets wordt de hoofdstad van IJsland, Reykjavik, de reis "Capital of Clean" genoemd. Reykjavik heeft 200.000 IJslanders en is een van de veiligste, schoonste steden ter wereld om naartoe te reizen. Geothermische energie drijft deze IJslandse stad aan en houdt haar niet verontreinigd. Het is een reisbestemming die haar bezoekers een zeldzaam gevoel van levendigheid en rust biedt. Er is een minimum aan geluidsoverlast door het verkeer in Reykjavik, wat zorgt voor geweldige wandelmogelijkheden als je naar IJsland reist.

Terug naar Populaire bestemmingen