Online-reisgidsen-nepal
backpack-flags

Klimaat in Andalusië

Zoals al eerder benoemd ligt Andalusië in het zuiden van Spanje en kunnen mensen die hier wonen of op vakantie gaan genieten van een fijn klimaat. In de winter wordt het niet vaak kouder dan 15 graden wat er voor zorgt dat de winters zacht zijn. In de zomermaanden wordt het al snel over de 30 graden en kun je hier dus perfect naartoe voor een zonvakantie. In de winter is het mogelijk om te skiën in bepaalde gebieden.

Welke steden bevinden zich in Andalusië

In Andalusië bevinden zich enkele grote steden waar je een mooie stedentrip naartoe kunt maken. De populairste steden zin Malaga, Sevilla, Ronda, Córdoba en Granada. In elk van deze steden is genoeg te beleven en kun je genieten van mooie bezienswaardigheden. Omdat deze steden relatief dicht bij elkaar liggen kun je ze ook in een stedentrip plannen. 

Wat is er te doen in Andalusië

Of je nou van cultuur houdt of toch meer om de natuur geeft, maakt voor de bezoeker van Andalusië niet uit. Hier is van alles wat. Voor de cultuurliefhebber zijn er verschillende populaire musea te vinden, waaronder die van Picasso. Voor de natuurliefhebber zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Wil je liever een dag aan het strand liggen? Dan kan dit natuurlijk ook. Een groot deel van Andalusië grenst aan de zee. 

Terug naar Populaire bestemmingen