Overige websites

Andalusie vakantiehuizen

Andalusie vakantiehuizen

Op deze website vindt u vakantiehuizen en appartementen in Andalusë en aan de Costa del Sol die door Nederlanders verhuurd worden. U huurt rechtstreeks van de eigenaar of uw contactpersoon is Nederlandstalig. Bijna alle vakantiehuizen zijn ook beschikbaar voor Overwinteren in Spanje.
Meer info: www.andalusie-vakantiehuizen.nl


Emigreren naar SpanjeEmigreren naar Spanje

Over het onderwerp emigreren naar Spanje, verhuizen naar Spanje is al heel veel geschreven en gesproken. In boeken, op fora en tijdens emigratiebeurzen die speciaal worden gehouden voor de aspirant emigrant. Op deze website over emigreren naar Spanje vindt u alle informatie op overzichtelijke wijze voor u op een rijtje gezet. Wellicht kunt u hiermee uw voordeel doen, of is het - na het te hebben gelezen- een reden om juist niet te emigreren naar Spanje.
Meer info: www.emigrerennaarspanje.com


Overwinteren in SpanjeOverwinteren in Spanje

In de winter vertrekken veel fitte gepensioneerden en 50 plussers naar de kusten van Spanje. Spanje is zeer geschikt om te overwinteren vanwege het fijne mediterrane klimaat, het prachtige landschap, de vriendelijke bevolking en de schone lucht. Overwinteren in Spanje aan een van de costa's is populair, maar ook de overige gebieden van Spanje, zoals de Spaanse eilanden Ibiza, Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura komen steeds meer in trek.
Meer info: www.overwinteren-in-spanje.com


Rondreis Spanje

Rondreis Spanje

Veel mensen denken bij Spanje aan een strandvakantie... maar Spanje heeft meer. Veel meer!! De rijke cultuur, de mooie flora en fauna, een afwisselend landschap en prachtige dorpen en steden om te bezoeken. Kijk eens wat verder dan het strand en gun uzelf een blik in het échte Spanje en maak een rondreis. Meer info: www.rondreis-spanje.com


Route naarRoute naar

Route naar Kroatie, Route naar Schiphol? Welke route wilt u berekenen? Welkom op de website waar u alle routes door Europa kunt berekenen: Route naar... Hier vindt u niet alleen uw route, maar ook handige tips, zoals de weersverwachting, file-informatie en informatie over uw reis en uw bestemming. Plan hier ook uw fiets route, uw reis met de bus en de trein en uw uitstapjes naar pretparken. Meer info: www.route-naar.com


Seniorenreizen

Seniorenreizen

Het begrip 'seniorenreizen' is erg breed. Na uw 50ste jaar behoort u in Nederland tot de senioren en daarmee tot een hele grote gevarieerde groep in Nederland. U heeft daarmee natuurlijk niet automatisch dezelfde vakantiewensen als andere senioren. Zo benoemen sommige mensen zichzelf of anderen liever als 'actieve senioren', om aan te geven dat hun leeftijd nog geen beperkingen meebrengt. Aan de andere kant ontstaan toch bij veel mensen na hun 50ste de eerste lichamelijke problemen. Dit hoeft niet ernstig te zijn, maar u heeft vast wel eens gezegd:"..ik ben nou eenmaal geen 18 meer."
Meer info: www.seniorenreizen.eu


Spaans lerenSpaans leren

Spaans wordt ook wel Castilliaans (Castellano) genoemd. Deze wereldtaal wordt gesproken in Spanje en alle landen in Zuid Amerika, behalve Brazilië, daar wordt Portugees gesproken. Ook in het Caribisch gebied zijn landen waar Spaans wordt gesproken, zoals Cuba en de Dominicaanse Republiek. Bekijk hier de vele mogelijkheden om Spaans te leren.
Meer info: www.spaans-leren.eu


Waar ligt dat?Waar ligt

Welkom op deze website waar u van vele landen en steden de geografische ligging op de wereldkaart kunt vinden. Tevens vindt u per continent een opsomming van alle landen en continenten van de wereld.
 Meer info: www.waar-ligt.com

Online REISGIDSEN